یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۰۳

اين شيريني لطيف، ساده، خوشمزه، بي ادعا و با مواد اوليه در دسترس! لطيفه يكي از شيريني هاي تر سنتي قناديه كه زماني بسيار پرطرفدار بود و در بيشتر جعبه هاي شيريني در كنار نان خامه اي و رولت ها ديده ميشد.

درسته كه به مرور زمان اين شيريني خوشمزه جاش رو به شيريني هاي مدرن تر داد اما چيزي از خوشمزگي لطيفه كم نشده و ميتونه يك گزينه سريع و مناسب براي مهموني هاتون باشه.  درست كردنش خيلي راحته. بريم كه به آموزشش بپردازيم.

مواد لازم : (براي 15 عدد شيريني)


آرد شيريني پزي ……………………………………………………. 4/3 پيمانه

نشاسته ذرت ………………………………………………….3 قاشق غذاخوري

تخم مرغ …………………………………………………………………. 3عدد

شكر ………………………………………………………………… 4/3 پيمانهجوان ايراني (irjavan.com)

وانيل ……………………………………………………….4/1 قاشق چايخوري

بكينگ پودر …………………………………………………. 1 قاشق چايخوري

خامه قنادي …………………………………………………………… 200 گرم

خلال پسته ………………………………………………………….. براي تزيين

پودر قند (براي روي شيريني ها) …………………………………به ميزان دلخواه

_ نشاسته ذرت از لوازم قنادي ها قابل خريده و نقش اون در دسرها ايجاد غلظت و در كيك و شيريني افزايش لطافت و پوكيه.

_ منظور از خامه قنادي، خامه منجمدِ شيرين شدست كه با مارك هاي مختلف در لوازم قنادي ها به فروش مي رسه.

دستور پخت شيريني:

ابتدا آرد سفيد را به همراه نشاسته ذرت، نمك و بكينگ پودر با هم مخلوط مي كنيم، سپس سه مرتبه الك مي كنيم و كنار مي گذاريم.

 تخم مرغ ها را از يخچال خارج مي كنيم و زرده و سفيده را از هم جدا مي كنيم

سفيده تخم مرغ را در كاسه مناسب مي ريزيم و به خوبي با همزن مي زنيم تا كاملا كف كند، سپس نصف شكر را اضافه مي كنيم و هم زدن را تا جايي كه سفيده كاملا فرم بگيرد ادامه مي دهيم (وقتي ظرف سفيده را برگردانيم نبايد بريزد)

سفيده تخم مرغ را در يخچال قرار مي دهيم و زرده را به همراه باقيمانده شكر در ظرف مناسب ديگر به مدت ۵ دقيقه هم ميزنيم تا كشدار و كرم رنگ شود.

در ادامه سفيده تخم مرغ را از يخچال خارج مي كنيم و به ظرف حاوي زرده اضافه مي كنيم.

پس از اضافه كردن زرده به آرامي مواد را با ليسك فولد مي كنيم تا پف سفيده نخوابد.

پس از اينكه زرده مخلوط شد، مخلوط آرد را كم كم اضافه مي كنيم و به صورت دوراني مخلوط مي كنيم تا مايه شيريني شكل بگيرد و مواد به خوبي تركيب شوند.

سپس مايه شيريني را داخل قيف با ماسوله ساده مي ريزيم، داخل سيني فر كاغذ روغني قرار مي دهيم و روي آن مايه شيريني را به صورت دايره هاي يكسان با فاصله قيف مي زنيم.

 پس از اتمام قيف زدن، مقداري پودر قند روي مايه شيريني درون سيني فر الك مي كنيم. در ادامه شيريني ها را به مدت ۱۰ دقيقه درون فر با درجه حرارت 180 كه از قبل كاملا گرم شده است قرار مي دهيم تا شيريني ها پف كنند و بپزند.

زماني كه كف شيريني طلايي شد و به خوبي پف كردند، آنها را از فر خارج مي كنيم و كنار مي گذاريم تا كاااملا خنك شوند.

بعد از خنك شدن شيريني ها، خامه رو با همزن برقي بزنيد تا فرم بگيره. در قيف يكبار مصرف، با ماسوره مناسب پر از خامه كنيد.

يك شيريني رو برداشته، خامه بزنيد و مثل ساندويچ شيريني بعدي رو روش قرار بديد.

در صورت تمايل شيريني رو در پودر يا خلال پسته بغلطونيد.

شيريني ها رو در ظرف سرو بچينيد و در يخچال بذاريد تا خنك شه و خامه كمي خودش رو بگيره. بعد از استراحت در يخچال شيريني رو سرو كنيد.

شيريني تر نهايتا چهار روز در يخچال قابل نگهداري.

اينم از دستور كامل شيريني لطيفه اميدوارم دوست داشته باشيد و با دوستاتون به اشتراك بذاريد.

https://irjavan.com/%d8%b7%d8%b1%d8%b2-%d8%aa%d9%87%db%8c%d9%87-%d8%b4%db%8c%d8%b1%db%8c%d9%86%db%8c-%d9%84%d8%b7%db%8c%d9%81%d9%87/

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.