۱۲:۴۲
شنبه ۰۲ فروردین ۰۴
شنبه ۰۲ فروردین ۰۴
پنکیک یکی از صبحانه های بین المللی خوشمزه میباشد که شما میتوانید به عنوان عصرانه نیز آن را در میز پذیرایی خود قرار دهید. در این مقاله میخواهیم بهترین طرز تهیه پنکیک ساده و شکلاتی و موزی را به شما آموزش دهیم. اگر رژیم دارید و میخواهید پنکیک رژیمی درست کنید در این مقاله طرز تهیه پنکیک رژیمی را نیز به شما آموزش داده ایم. اگر در هر بخش از طرز تهیه سوالی داشتید میتوانید در قسمت نظرات بیان کنید تا اساتید کیک پزی ما در سریع ترین زمان پاسخ شما را بدهند.
اگر میخواهید حرفه ای کیک درست کنید و با دریافت مدرک بین المللی فنی و حرفه ای وارد بازار کار شده و کسب درآمد کنید میتوانید در دوره آموزش کیک پزی تله تیچرز شرکت کنید و به سرعت وارد بازار کار شده و از این مهارت کسب درآمد بالایی داشته باشید.
طرز تهیه پنکیک
پنکیک ها انواع مختلفی دارند که در این قسمت میخواهیم طرز تهیه پنکیک ساده را به شما آموزش دهیم. با این دستور پخت پنکیک میتوانید در مدت زمان کمتر از 15 دقیقه خوشمزه ترین پنکیک ها را تهیه کنید.
مواد لازم برای پخت پنکیک: دستور پخت پنکیک را از ما بگیرید.
آرد 1 لیوان
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
شکر 2 قاشق چایخوری
نمک نوک قاشق چای خوری
شیر 3/4 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد (هم زده شده)
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
کره (به عنوان جایگزین روغن) 2-3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه پنکیک ساده و فوری
در اولین مرحله از طرز تهیه پنکیک نیاز است مواد خشک را با هم ترکیب کنید. در یک کاسه بزرگ، 1 لیوان آرد، 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر، 2 قاشق چایخوری شکر و کمی نمک را با هم مخلوط کنید.
مواد خشک را با هم مخلوط کنید تا به طور یکنواخت پخش شوند. بیکینگ پودر در این دستور پخت اختیاری است، اما اگر پنکیکهای پف دار تری میخواهید استفاده از پنکیک در این دستور پخت توصیه میشود.
شیر و یک تخم مرغ را به ترکیب مواد خشک اضافه کنید. یک تخم مرغ را در وسط مواد خشک بشکنید. تقریباً ¾ فنجان شیر را به مواد اضافه کنید.
تخم مرغ و شیر را با مواد خشک مخلوط کرده و آن ها را برای جلوگیری از گلوله شدن سریع هم بزنید. اگر میخواهید خمیر غلیظ تر شود از شیر کمی کمتر استفاده کنید. شما میتوانید باتوجه به غلظت مورد نظر خودتان میزان شیر را تنظیم کنید.
در حین هم زدن شیر را به آرامی و به تدریج اضافه کنید. اگر خمیر غلیظ تر از آنچه دوست دارید شود همیشه می توانید یک مقدار دیگر به آن اضافه کنید.
با این حال، اگر بیش از حد استفاده کنید، باید آرد بیشتری نیز به آن اضافه کنید، که در این صورت دستور پخت پنکیک تغییر میکند و طعم آن خیلی دلچسب نمیشود.
برخی افراد نیز دوست دارند حدود یک قاشق چایخوری روغن به خمیر اضافه کنند. این می تواند کمک کند که مواد پس از مخلوط شدن بهتر کنار هم بمانند و بافت پنکیک بهتر شود.
https://parsiday.com
ترکیب را آنقدر هم بزنید تا خمیر پنکیک غلیظ شود. مواد را با همزن ترکیب کنید تا به صورت خمیر درآید. سعی کنید تا جایی که می توانید گلوله های آرد و بیکینگ پودر را از بین ببرید.
اجازه دهید خمیر پنکیک چند دقیقه استراحت کند. یک تایمر را برای 3-5 دقیقه تنظیم کنید و به خمیر زمان استراحت دهید. خمیر پنکیک را هر از گاهی هم بزنید تا حباب های هوا از بین برود. در حالی که اجازه می دهید خمیر استراحت کند، می توانید شروع به آماده سازی ظرف برای پخت پنکیک کنید.
استراحت دادن به خمیر به سبک و پفدار شدن پنکیک کمک میکند.
یک تابه را برای پخت پنکیک انتخاب کنید که به اندازه کافی مسطح و بزرگ باشد تا چند پنکیک را همزمان بپزید. ماهیتابه را روی اجاق بگذارید و مواد پنکیک تان را در آن بریزید.
اگر میخواهید پنکیک های کوچکتری داشته باشید میتوانید از ماهیتابه های کوچک تر برای این کار استفاده کنید.
اگر میخواهید حرفه ای کیک درست کنید و با دریافت مدرک بین المللی فنی و حرفه ای وارد بازار کار شده و کسب درآمد کنید میتوانید در دوره آموزش کیک پزی تله تیچرز شرکت کنید و به سرعت وارد بازار کار شده و از این مهارت کسب درآمد بالایی داشته باشید.
طرز تهیه پنکیک
پنکیک ها انواع مختلفی دارند که در این قسمت میخواهیم طرز تهیه پنکیک ساده را به شما آموزش دهیم. با این دستور پخت پنکیک میتوانید در مدت زمان کمتر از 15 دقیقه خوشمزه ترین پنکیک ها را تهیه کنید.
مواد لازم برای پخت پنکیک: دستور پخت پنکیک را از ما بگیرید.
آرد 1 لیوان
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
شکر 2 قاشق چایخوری
نمک نوک قاشق چای خوری
شیر 3/4 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد (هم زده شده)
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
کره (به عنوان جایگزین روغن) 2-3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه پنکیک ساده و فوری
در اولین مرحله از طرز تهیه پنکیک نیاز است مواد خشک را با هم ترکیب کنید. در یک کاسه بزرگ، 1 لیوان آرد، 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر، 2 قاشق چایخوری شکر و کمی نمک را با هم مخلوط کنید.
مواد خشک را با هم مخلوط کنید تا به طور یکنواخت پخش شوند. بیکینگ پودر در این دستور پخت اختیاری است، اما اگر پنکیکهای پف دار تری میخواهید استفاده از پنکیک در این دستور پخت توصیه میشود.
شیر و یک تخم مرغ را به ترکیب مواد خشک اضافه کنید. یک تخم مرغ را در وسط مواد خشک بشکنید. تقریباً ¾ فنجان شیر را به مواد اضافه کنید.
تخم مرغ و شیر را با مواد خشک مخلوط کرده و آن ها را برای جلوگیری از گلوله شدن سریع هم بزنید. اگر میخواهید خمیر غلیظ تر شود از شیر کمی کمتر استفاده کنید. شما میتوانید باتوجه به غلظت مورد نظر خودتان میزان شیر را تنظیم کنید.
در حین هم زدن شیر را به آرامی و به تدریج اضافه کنید. اگر خمیر غلیظ تر از آنچه دوست دارید شود همیشه می توانید یک مقدار دیگر به آن اضافه کنید.
با این حال، اگر بیش از حد استفاده کنید، باید آرد بیشتری نیز به آن اضافه کنید، که در این صورت دستور پخت پنکیک تغییر میکند و طعم آن خیلی دلچسب نمیشود.
برخی افراد نیز دوست دارند حدود یک قاشق چایخوری روغن به خمیر اضافه کنند. این می تواند کمک کند که مواد پس از مخلوط شدن بهتر کنار هم بمانند و بافت پنکیک بهتر شود.
https://parsiday.com
ترکیب را آنقدر هم بزنید تا خمیر پنکیک غلیظ شود. مواد را با همزن ترکیب کنید تا به صورت خمیر درآید. سعی کنید تا جایی که می توانید گلوله های آرد و بیکینگ پودر را از بین ببرید.
اجازه دهید خمیر پنکیک چند دقیقه استراحت کند. یک تایمر را برای 3-5 دقیقه تنظیم کنید و به خمیر زمان استراحت دهید. خمیر پنکیک را هر از گاهی هم بزنید تا حباب های هوا از بین برود. در حالی که اجازه می دهید خمیر استراحت کند، می توانید شروع به آماده سازی ظرف برای پخت پنکیک کنید.
استراحت دادن به خمیر به سبک و پفدار شدن پنکیک کمک میکند.
یک تابه را برای پخت پنکیک انتخاب کنید که به اندازه کافی مسطح و بزرگ باشد تا چند پنکیک را همزمان بپزید. ماهیتابه را روی اجاق بگذارید و مواد پنکیک تان را در آن بریزید.
اگر میخواهید پنکیک های کوچکتری داشته باشید میتوانید از ماهیتابه های کوچک تر برای این کار استفاده کنید.
- ۷۶ بازديد
- ۰ ۰
- ۰ نظر